Читај ми!

Тумбаковић: Утакмица против Норвешке важна, али не и пресудна

Свестан сам очекивања уочи дуела против Норвешке у Ослу, али нема притиска. Прошао сам много тога, ова утакмица је врло важна, али није пресудна, рекао је селектор фудбалске репрезентације Србије Љубиша Тумбаковић

Тумбаковић је на онлајн конференцији за медије истакао да ће екипа све учинити да се после 20 година пласира на Европско првенство, а за то ће јој бити потребно да прво победи Норвешку, а потом и у новембру, у Београду, бољег из дуела Шкотске и Израела.

"Наша жеља је да остваримо добар резултат, све ћемо урадити да до њега дође. Морамо да играмо на свој квалитет и да прилагодимо игру како нама одговара. Kолико ћемо бити инспирисани, концентрисани, то су детаљи на којима морамо да порадимо. Са друге стране они имају квалитет, имају и Халанда, компактни су", истакао је Тумбаковић.

Селектор је за овај меч, као и за наредна два у Лиги нација против Мађарске и Турске позвао 30 фудбалера и каже да на све рачуна.

"Имамо три утакмице, прва против Норвешке је најзначајнија. Зато смо позвали већу групу играча. Kо ће да игра зависи од њих. Kада се будемо окупили, определићемо се. Потребни су нам квалитетни играчи. Имаћемо само седам дана заједно, недовољно да се уиграмо", признао је Тумбаковић.

Србија ће 8. октобра гостовати у Ослу, три дана касније дочекаће Мађарску у Београду, док је дуел са Турском на програму 14. октобра у Истанбулу.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи