Читај ми!

Јавор зауставио Војводину, нова победа Младости

Фудбалери Јавора савладали су Војводину у Ивањици са 2:1 и нанели јој први пораз у новој сезони у мечу седмог кола. Младост је забележила пету победу у шампионату. Златибор стигао до бода у Крушевцу. Реми Пролетера и Мачве.

Јавор је забележио нову победу и то против, до сада, непоражене екипе Ненада Лалатовића. Домаћин је био бољи, дошао до два гола предности. Војводина је у финишу сусрета успела да ублажи пораз, али није било времена да стигне до бода. Сада је Црвена звезда једини непоражени тим у шампионату.

Јавор је повео у 33. минуту преко Пишчевића. При овом резултату отишло се на одмор. У 61. минуту Луковић је повисио на 2:0. Почасни погодак за Војводину псотигао је Бојић у шестој минути надокнаде.

Младост је после преокрета стигла до нове победе. Зличић је довео госте у вођство у 17. минуту. Десеет мунута касније Сатара је донео домаћину Младости изједначење. Коначан резултат поставио је Бојовић у 88. минуту из пенала.

Суперлига Србије, седмо коло:

Петак:
Чукарички - Црвена звезда 1:3

Субота:
Вождовац - Металац 4:0
Спартак - Нови Пазар 1:1
ТСЦ - Раднички Ниш 1:3
Радник - Инђија 0:2
Партизан - Рад 3:0

Недеља:
Јавор - Војводина 2:1
Младост - Бачка 2:1
Напредак - Златибор 1:1
Пролетер - Мачва 0:0

Табела: Црвена звезда 21, Спартак 16, Партизан 15, Раднички 15, Младост 15, Чукарички 14, Војводина 14, Јавор 12, Вождовац 10, Инђија 9, Пролетер 9, ТСЦ 8, Металац 8, Нови Пазар 6, Бачка 5, Мачва 5, Златибор 5, Радник 4, Напредак 4, Рад 3.

недеља, 22. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи