Станковић: Без калкулисања против Спартака, Kанга на клупи

Сваки меч нам је битан, радујем се кад долази противник који воли да се надиграва, али ривала не треба ни потценити, ни преценити, изјавио је тренер Црвене звезде Дејан Станковић уочи утакмице против Спартака.

Звезда и Спартак отварају четврто коло Суперлиге, у претходна три меча оба тима имају максималан учинак, црвено-бели са гол-разликом 9:0, а Суботичани 10:2.

"Волим да ствари иду својим током. Сваки меч нам је битан и желимо да приступ буде на високом нивоу, јер сматрам да то прави разлику на терену. Противника не треба потценити, али ни преценити, међутим, професионални приступ увек доноси нешто добро, подиже ниво игре и могућност победе. На тријумф идемо и сутра, без калкулисања, желимо да наставимо да играмо како смо почели", рекао је Станковић на конференцији за медије.

Према његовим речима, углавном може да рачуна на све фудбалере.

"Што се здравственог билтена тиче, мање-више су сви ту. Имали смо проблем са Томанеом који је добио ударац, али је јутрос тренирао, тако да ће и он бити на располагању. Што се Kанге тиче, он неће почети, али је позван за меч. Не желим да рескирам са таквим појачањем, већ хоћу да сачекам прави моменат, он нам је потребан на дуже стазе. Враћа се и Милуновић на кога озбиљно рачунам. Поново, слатке муке.

Станковић је истакао да му је драго што следи меч против ривала који воли да се надиграва и не прави разлику између тога да ли игра код куће или на страни.

"Не знам да ли ће променити нешто, ротирати, ипак смо сви имали три меча у кратком периоду. Они немају страх, имају квалитетне фудбалере, неколико играча који су поникли у нашој омладинској школи, који ће имати додатну мотивацију да се покажу и докажу. Ту је и Николић, сјајан нападач који уколико има дан, може да направи проблеме. Суштински, волим да знам против кога играм, али 70 посто гледам нас, а 30 посто гледам ривала. Ако не знаш како да стојиш на терену, онда ти не вреди ништа", закључио је Станковић.

Утакмица између Црвене звезде и Спартака игра се у петак од 19 сати.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво