Бејл разбеснео навијаче Реала, игра му се голф, а не фудбал

Велшки фудбалер Гарет Бејл поново је разбеснео бројне навијаче мадридског Реала. Бејл се није нашао у протоколу "краљевског клуба" за реванш меч осмине финала Лиге шампиона против Манчестер ситија. Како је навео тренер Зидан, Бејлу се није играло на "Етихаду", а изгледа да му се више играо голф у Мадриду.

Ово није први пут да Бејл и његова страст према голфу изнервирају навијаче Реала.

Велшанин је један од најплаћенијих појединаца у "краљевском клубу", а није отпутовао са екипом за Манчестер на реванш меч осмине финала Лиге шампиона.

Тренер Реала Зинедин Зидан изјавио је да се Бејлу "није играло на Етихаду, те да зато није у протоколу за изузетно битан меч.

Шпански медији на дан утакмице пронашли су Бејла на голф терену у Мадриду, што је у великој мери разбеснело навијаче првака Шпаније.

Велшанин се нашао на огромном удару критика у Шпанији прошле године, када се након утакмице националног тима сликао испред транспарента на којем је писало: "Велс, голф, Реал Мадрид, приоритети тим редом".

Реал Мадрид од 21.00 час вечерас гостује у Манчестеру код екипе Ситија у оквиру реванш утакмице осмине финала Лиге шампиона.

Мадриђани ће покушати да преокрену резултат, пошто су у првом сусрету поражени на свом терену са 2:1.

Поред Бејла, Зидан не може да рачуна ни на капитена Рамоса, који је суспендован.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво