Спиридоновићу нису битни голови и асистенције, већ Звездине победе

Новајлија у црвено-белом који игра фантастично на почетку сезоне, Срђан Спиридоновић, поручује после друге победе у првенству да уопште није битно ко даје голове и асистира, већ да су важне само победе.

Он је био задовољан после убедиљиве победе над нишким Радничким од 3:0, у којој је постигао један а ”наместио” два гола.

"Мислим да смо добро одиграли утакмицу. Међутим, мислим да је могло још боље. Пала нам је концентрација после вођства, али је на крају најбитније да смо заслужено победили. Још увек смо уморни од припрема и напорних тренинга, али како сезона буде одмицала и екипа ће бити још компактнија", рекао је Спиридоновић за клупски сајт.

Сјајни Звездин офанзивац, који је одушевио навијаче својим играма на старту сезоне, није крио задовољство због нове добре партије у црвено-белом дресу.

"Веома ми је драго што сам синоћ постигао погодак и уписао две асистенције, али ми је најдраже што смо освојили нова три бода. Најбитније је да ми као екипа напредујемо и да из утакмице у утакмицу побеђујемо", рекао је Спиридоновић и осврнуо се и на то како функционише у тандему са Александром Катаијем, који већ има и свој назив - ”СпиКа”.

"Катаи и ја се слажемо одлично, како на терену, тако и у свлачионици. Разумемо један другог и размишљамо на сличан начин, што се види у нашој игри. Пружамо одличне партије и тако ћемо и наставити. Надам се победи и на наредном мечу. Понављам, није битно ко даје голове и асистира, битно је да играмо добро као тим, да смо уиграни, да стварамо много шанси", закључио је Спиридоновић.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи