Са Звездом нема дербија – шампион рутински и против Радничког

Фудбалери Црвене звезде дошли су до друге победе у новој сезони Линглонг Суперлиге Србије, пошто су на свом стадиону савладали нишки Раднички – 3:0. Црвено-бели су показали да су у овом тренутку много квалитетнија екипа од Нишлија и да је дерби био само на папиру.

Пред почетак сусрета на северној трибини осванула је порука коју су оставиле "делије" поводом 25 година од акције "Олуја".

Звезда је очекивано кренула офанзивно и преко Александра Катаија низала покушаје, али његови саиграчи нису били најконцентрисанији у завршници.

Најбољу прилику пропустио је Срђан Спиридоновић, да би екипа Дејана Станковића решила питање победника са два брза гола у финишу првог полувремена.

Прво је млади Вељко Николић постигао прелеп погодак, када је са неких 18 метара одмереним ударцем погодио горњи леви угао, да би Спиридоновић у следећем нападу крунисао брзу размену додавања и несебичну асистенцију Мирка Иванића.

У наставку сусрета виђена је слична ситуација на терену, али је очекивано темпо опадао како је сусрет одмицао.

Резервиста Ел Фарду Бен је постигао погодак који је поништен због офсајда, потом имао још неколико добрих покушаја, али се резултат није мењао до финиша.

Тада је Катаи крунисао још један добар наступ поготком, првим од повратка у српски фудбал, чиме је "оверио" нову победу и три бода Црвене звезде.

Бранилац титуле са максималним учинком држи чело табеле са шест бодова, колико имају још суботички Спартак и Пролетер из Новог Сада.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво