Шок за црно-беле у другом колу, Партизан пао у Новом Пазару!

Фудбалери Новог Пазара направили су велико изненађење већ у другом колу Линглонг Суперлиге Србије и савладали Партизан са 3:2. Домаћин, који се после неколико година вратио у елитни ранг, био је бољи у једној "лудој утакмици" у којој је виђено мноштво преокрета.

С друге стране, Партизан је доживео шок већ на старту првенства и биће у заостатку уколико Црвена звезда не изгуби од нишког Радничког (19.00).

Утакмица на стадиону у Новом Пазару играна је пред празним трибинама, али је домаћи састав имао колику-толику подршку, пошто је десетак присталица дошло на кров и одатле навијало.

Партизан је очекивано кренуо офанзивније, покушавао на почетку преко Умара Садика, али је од самог старта голман домаћих Марко Дробњак најавио да ће имати сјајан дан.

Момак који је и против  Црвене звезде имао одличан наступ, у неколико наврата је спречио вођство гостију, да би онда Нови Пазар дошао до изненађујуће предности.

У 21. минуту судија Новак Симовић је после једног контранапада досудио пенал за Нови Пазар, након што је Саша Здјелар оборио Семира Хаџибулића. Одговорност је преузео Никола Недељковић и затресао мрежу Партизана.

Четири минута касније Урош Витас је имао стотопостону шансу да изједначи, али је Дробњак још једном заблистао и Пазару сачувао минималац на полувремену.

Иако је прво било веома садржајно, не може ни да се мери са другим полувременом, у којем је домаћи тим преко Бранислава Томића пропустио велике шансе да дуплира предност.

То је Партизан искористио да појача притисак и за 11 минута дође до потпуног преокрета – прво је Сејдуба Сума изједначио након карамбола у казненом простору, да би онда и Такума Асано крунисао леп и брз контранапад по левој страни.

Тада се чинило да је судбина меча у рукама Милошевићевих играча, али им је она исклизла неколико тренутака касније.

Сисе је уписао прву асистенцију када је додао до резервисте Немање Перића, који прецизним ударцем погађа доњи леви угао за 2:2.

Опет су црно-бели кренули офанзивно, да би нови шамар добили у 78. минуту. Велику је грешку направио капитен Бојан Остојић, лопта је дошла до Ресића на петерцу, он је шутирао, погодио Милетића и она је завршила у мрежи.

Права "лудница" на празном стадиону у Новом Пазару, који је до краја успео да сачува предност. Ђорђе Ивановић је погодио пречку и тиме је отишла последња шанса Партизана, који остаје на три бода, колико има и данашњи ривал.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво