Батак пред Звезду: Спремни смо да се надигравамо

Тренер фудбалера Радничког из Ниша Радослав Батак оптимистично гледа на меч другог кола Суперлиге против Црвене звезде. Нишлије у среду од 19 сати гостују актуелном шампиону Србије на стадиону "Рајко Митић".

Раднички је победом отворио нову сезону, пошто је у суботу на свом стадиону победио Металац 3:0, док је Звезда истим резултатом савладала Нови Пазар код куће.

"Спремни смо да се надигравамо. Не можемо да претимо Звезди, али наша игра, ефикасност и изузетна атмосфера у мечу против Металца дају нам за право да будемо оптимисти пред овај сусрет. Они су сјајна екипа, имају много квалитетних играча. Гледали смо их против Новог Пазара,добро смо их анализирали, али велико је питање хоће ли Звезда сутра изаћи са истом поставом, с обзиром на то да има „дугачку" клупу", рекао је Батак.

Како каже, добра ствар за његову екипу је то што су имали још неколико дана за тренинге и уигравање новајлија у тиму.

"Звезди ћемо супротставити најјачи могући састав у датом тренутку, али морам да кажем да имамо малих проблема са повредама. Десни бек Аксентијевић је добио јак ударац у суботу и његов наступ је под великим знаком питања, а повреду је зарадио и наш нападач Којић, па наша медицинска служба чини све што је у њеној моћи да га оспособи за игру. Сви остали су максимално спремни за игру и сигуран сам да ће они који стартују бити изузетно мотивисани да се против шампиона представе у најбољем могућем светлу и да нам донесу позитиван резултат", рекао је Батак.

Он је истакао да је победа на премијери првенства велики "ветар у леђа" пред дуел у Београду.

"Имамо план и надам се да ћемо успети да га реализујемо. Ако се рачуна и финиш прошле сезоне, ми смо у серији од пет лигашких утакмица без пораза и било би заиста лепо да наставимо тај низ добрих резултата", закључио је Батак.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво