Неђић нови тренер омладинаца Звезде

Црвена звезда је освајањем Омладинске лиге Србије обезбедила учешће у Лиги шампиона за младе, а бисере рођене 2003. године и млађе ће наредне сезоне предводити Марко Неђић, који је са њима освојио Кадетску лигу Србије.

Досадашњи тренер омладинаца ФК Црвена звезда Славољуб Ђорђевић напустио је ту функцију јер жели нови изазов у сениорском фудбалу, а на његово место постављен је Марко Неђић, који је претходно водио кадете.

Феноменалан успех направили су омладинци суверено освојивши титулу у лиги, али и тиме што су ушли међу 16 најбољих екипа на Старом континенту. У стопу су их пратили кадети који су такође постали шампиони Србије, а које Марко Неђић подучава већ трећу годину, па ће то бити случај и наредне сезоне.

Талентовани стручњак ће предводити дечаке рођене 2003. године и покушаће да понови, па и надмаши овосезонски успех, а у томе ће му најважнији атрибути бити играчи попут Матеје Бачанина, Владимира Милетића, Николе Станковића, али и осталих црвено-белих бисера.

Славољуб Ђорђевић који је одлично радио са омладинцима претходне сезоне има велики број понуда, а талентовани стручњак ће у наредном периоду одлучити који клуб ће преузети, све у договору са Црвеном звездом. Подсетимо, чак тројица фудбалера који су почели сезону код Ђорђевића су пребачени у први тим Црвене звезде - Андрија Катић, Урош Благојевић и Илија Бабић, док су Графичар појачали - Ричард Одада, Милош Пантовић и Урош Миловановић.

"Славољуб Ђорђевић није више тренер у нашој Омладинској школи. Заједнички договор њега и клуба је да се опроба у сениорским водама, а желео бих да му захвалим на свему што је урадио за Црвену звезду, феноменално водивши дечаке рођене 2002. године. Он је свестан да је Звезда његова кућа и да су му врата нашег клуба отворена. Високо је подигао лествицу, формирао велики број играча за сениорски фудбал и презадовољни смо његовим радом."

"Сви у Омладинској школи смо сигурни да ће Славољуб показати да је један од најталентованијих домаћих тренера и желимо му много среће и успеха у наставку каријере", изјавио је за клупски сајт главни тренер Омладинске школе Никола Јелић.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво