Палма позвао играче Јагодине на састанак, Синдикат га похвалио

Председник Скупштине града Јагодина Драган Марковић Палма заказао је за уторак састанак са некадашњим фудбалерима Јагодине, који траже исплату дуговања, саопштио је Синдикат професионалних фудбалера Независност (СПФН).

Подсетимо, група бивших фудбалера Јагодине затражила је од Скуштине града исплату дуговања у року од 10 дана или ће започети протест испред општине.

"Јутрос су играчи позвани да сутра дођу на састанак на коме ће разговарати о решевању проблема и исплати дугова. Похвале на рачун Драгана Марковића Палме. Да не буде неспоразума, СПФН се ограђује од политике, било каквих политичких активности било које политичке странке, али морамо да похвалимо одговорно понашање. Тако се понашају озбиљни људи који не беже од одговорности", саопштено је из Синдиката.

Некадашњи суперлигаш, тренутно петолигаш као Јагодина Табане, био је финансиран у највећој мери из градског буџета, представници града били су у управљачком телу клуба, а одлуком о иступању из савезног ранга такмичења, фудбалерима и њиховим породицама нанета је велика штета.