Борјан после нове титуле: Настављамо да пишемо историју

Голман и капитен Црвене звезде Милан Бројан рекао је после убедљиве победе над Радом (5:0) и освајања нове титуле првака да је екипа наставила да пише историју и показује колико је Звезда велика.

Звездин чувар мреже није имао посла на Бањици у убедљивој победи од 5:0, а после меча истакао је да је поносан на саиграче после треће узастопне титуле.

"Препоносан сам на саиграче, тренере, управу, све запослене у клубу јер смо још једну сјајну сезону завршили шампионски. Освајањем треће узастопне титуле наставили смо да пишемо историју, показали смо колико је Звезда велика. Ова генерација је потврдила доминацију на терену, на Бањици смо само ставили печат на Суперлигу. Једино ми је жао што нисмо могли да играмо пред нашим феноменалним навијачима, али ово је и њихова титула. Очекујем их већ на следећеој утакмици па ћемо заједно још једном да славимо", истакао је Борјан.

Звездини навијачи су сачекали играче испред стадиона, испратили су их песмом и ватрометом до "Маракане", али Борјан каже да ће право славље тек бити на крају сезоне.

"Желимо дуплу круну, мислим да је време да она стигне на 'Маракану'. Спремамо се за Инђију и верујем да ћемо наставити успешну сезону", завршава Борјан, који међу седморицом фудбалера из ове генерације који је освајао све три последње титуле.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара