Вазура: Добра одлука, значиће подршка навијача

Генерални директор ФК Партизан Милош Важура изјавио је да ће клубу веома значити то што ће од 1. јуна бити дозвољено присуство навијача на утакмицама.

Кризни штаб је одлучио да се дозволе јавни скупови са највише 1.000 уцесника, па ће тако од 1. јуна бити озвољено окупљање публике на спортским догађајима на отвореном.

"Још увек ништа званично нисмо добили, али уколико се то дозволи наравно да ће веома значити клубу. Фудбал није исти са и без навијача. Имамо прилику да гледамо немачку Бундеслигу која се игра без навијача и види се да нешто фали. Сигруно да ће значити велика подршка са трибина, видим да ће бити нека посебна правила. То је добра ствар, јер фудбал се игра због навијача. Без публике то није то", рекао је Вазура Тањугу.

Број навијача биће ограничен, а очекују се и додатне безбедносне мере попут поштовања физичке дистанце од најмање два метра.

"Надам се да ће све бити спорведено у дело и да ће све бити безбедно. Ми чекамо упуство од Фудбалског савеза и људи који су за то задужени. Колико сам прочитао, мора да буде поштована удаљеност, а то ће изискивати одређену организацију. Подржавамо то и чим доктори то кажу значи да је добра одлука", закључио је Вазура.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара