Дегенек: Време је за дуплу круну

Фудбалер Црвене звезде Милош Дегенек изјавио је да је време да црвено-бели освоје дуплу круну. Дегенек истиче да екипа из сваког тренинга излази све боља, врло је задовољан стањем екипе после прве тренинг утакмице и очекује да ће тим већ у првој утакмици наставка сезоне обезбетити титулу.

Суперлига се наставља следеће недеље, а Звезда ће меч 27. кола одиграти против Рада на Бањици, када ће имати прилику да обезбеди трећу узастопну шампионску титулу.

"Желимо да освојимо дуплу круну. Звезда дуго чека на освајање оба домаћа такмичења. Ми то заиста желимо, како бисмо обрадовали наше навијаче. Даћемо максимум, желимо да се упишемо у историју нашег клуба. Мислим да би то била круна свега што је Звезда урадила у претходне три године, нарочито у Европи. Обецавам навијацима да цемо "изгинути" на терену како бисмо то остварили", рекао је Дегенек за клупски сајт.

Изабраници Дејана Станковића прошле недеље одиграли су први меч после паузе, када су савладали омладински тим, а Дегенек истиче да екипа из сваког тренинга излази све боља.

"Из тренинга у тренинг видим да смо јачи, бољи и спремнији. Мислим да сви саиграчи нису толико изгубили по питању физичке форме, заиста смо радили током ових два месеца јер смо знали да ће нам то само помоћи. Наравно, на тренеру Станковићу и стручном штабу је да одреди ко ће играти, а сигурно је да ће то бити најспремнији. Битно је да се осећамо одлично", закључио је Дегенек.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво