Вукановић: Сјајна ствар је постићи гол после толике паузе

Фудбалер Црвене звезде Алекса Вукановић био је задовољан победом свог тима на тренинг-утакмици против омладинске екипе црвено-белих.

Изабраници Дејана Станковића јуче су после два месеца паузе због корона вируса одиграли припремни меч и победили омладинце 3:0.

"Сваки меч је сам по себи тежак. Омладинци су заиста озбиљна екипа. Раде и напредују из дана у дан, што је и нормално у њиховим годинама. Нису се предавали, до последњег минута су играли срцем и показали су да на њих се може рачунати. Очекивано је било да смо показали квалитет, ипак смо старији и искуснији. Иако је победа у другом плану, али ипак много значи, због сваке наредне која ће доћи", рекао је Вукановић за клупски сајт.

Без обзира што је била контролна утакмица, Звездин нападач није крио задовољство због постигнутог поготка, али је похвалио и младе снаге клуба.

"Наравно да ми значи што сам дао гол, као и сваки пре овог. После толике паузе постићи поготак је сјајна ствар. Могло је бити и више, али шта је - ту је. Ово ће ми много значити на психолошком плану како би се из утакмице у утакмицу повећавао број голова и победа. Желим да кажем и да су омладинци сјајно одиграли, верујем да у њиховој лиги играју више нападачки. То јуче нису могли да ураде са лакоћом, али сам поносан што имамо овако сјајан млади тим."

Вукановић је описао и како сада изгледа његов тим.

"Наравно, тешке су ноге и морам признати да смо помало и уморни од целокупног досадашњег рада. Такав је принцип рада нашег стручног штаба, али нама не пада тешко да тренирамо тим темпом. Трудимо се да испунимо све што Дејан Станковић и његов тим захтева од нас. За сада све то иде по плану и мислим да смо на правом путу", закључио је Вукановић.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво