Необичан дуел Лајпцига и Фрајбурга

Фудбалери Лајпцига одиграли су нерешено са Фрајбургом 1:1 на домаћем терену у наставку Бундеслиге после паузе због пандемије вируса у врло необичном дуелу. Мало је недостајало да гости приреде неочекивано изненађење, али се зз фудбалску игру на терене вратила и вар технологија захваљујући којој је, поништен други гол гостију због офсајда.

Фудбалери Лајпцига су самоуверено ушли у дуел са Фрајбургом у 26. колу Бундеслиге и током целе утакмице су имали превласт на терену.

Ипак, гости су први дошли до вођства поготком Гуидеа после убацивања Грифоа из корнера са леве стране у 34. минуту. И то је био један једини шут гостију на гол домаћина током целог меча.

Иако су домаћини стално вршили притисак на гол гостију, до изједначења стижу у 77. минуту поготком Јусуфа Поулсена.

А онда у времену судијске надокнаде, у 93. минуту долази до необичне ситуације. Гости успевају на организују и други напад на мечу и постижу погодак из другог шута на противнички гол.

Ипак, после консултовања вар технологије, судије су поништиле погодак, па је меч завршен нерешеним резултатом, а домаћини ипак могу бити задовољни јер ду са 51 бодом задржали трећу позицију на табели, са три бода мање од Борусије Дортмунд која је декласирала Шалке у рурском дербију.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се