Станковић о породичној утакмици и светлој будућности

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић изјавио је да је веома задовољан тренинг утакмицом против омладинског тима (3:0) коју је окарактерисао као ”породичну” и поручио да је најважније да су сви спремни за наставак сезоне.

"Ово је била породична утакмица. Резултат је био у другом плану, а циљ је био да играчи осете лопту и оно што је најважније да сви здрави изађемо са терена. Имали смо тешку недељу иза нас у смислу рада, играчи су мало уморни, али са разлогом смо испланирали ову утакмицу. Меч је био коректан, све у циљу тога да што спремнији дочекамо поход на дуплу круну", истакао је Станковић.

Он је додао да га радује што су се играчи који су имали проблеме са повредама вратили на терен.

"Радује ме што смо видели Санога на терену после дужег времена, као и Боаћија, који се повредио пре више од два месеца, играо је и Родић. Водио сам рачуна да ограничим минутажу како не би улазили у непотребан ризик. Задовољан сам како су момци одиграли. Код мене сви добијају шансу на припремним утакмицама да се покажу и да заиграју, тако да је данас малтене читав тим заиграо. За такмичарске утакмице биће одабир оних најспремнијих у датом тренутку".

Имао је Станковић прилику да види неке будуће првотимце на делу и веома је задовољан оним што су омладинци показали.

"Имамо светлу будућност. Омладинци су показали раскошан таленат и скренули пажњу на себе у смислу тога да могу да рачунам на њих у будућности. Катић је ту одавно, од скора су нам се прикључили и Благојевић и Бабић, а биће их још у блиској будућности. Да сачекамо да се заврши сезона, па да направимо план за њих. Ипак, најважније је да су они талентовани и да су будућност Црвене звезде", поручио је Станковић.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи