Звезда угостила руске војне стручњаке

Руски војници, који су за време ванредног стања дезинфиковали болнице и друге објекте широм Србије, посетили су фудбалски клуб Црвена звезда.

Како се наводи на сајту црвено-белих, гости из Русије обишли су клупски музеј, уверили се у величину клуба и добили пригодне поклоне.

Звездин председник Светозар Мијаиловић није крио задовљство због посете уважених гостију, захвалио им се на помоћи у овако тешким и временима подсетивши на нераскидиво пријатељство два народа, напомињући да је у прошлости и председник Русије Владимир Путин посетио стадион Рајко Митић, а да је генерални спонзор клуба руска компанија Газпром.

Генерал-мајор Михаил Чернишов, који предводи здружени одред Министарства одбране Русије захвалио се на гостопримству.

"Велика нам је част што смо имали прилику да помогнемо српском народу у овако тешкој ситуацији за цео свет. Борба против непријатеља као што је корона вирус ујединила је све нас и то је био једини начин да из ове ситуације изађемо као победници", рекао је Чернишов.

"Сви чланови одреда су први пут посетили Србију, али ако говоримо о спорту како репрезентативном, тако и клупском, сви смо упућени у успехе које је Србија постизала. Велико нам је задовољство што смо имали прилику уживо да се уверимо у величину Црвене звезде и да обиђемо стадион Рајко Митић", закључио је руски генерал-мајор.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво