Педро напушта Челси, епидемија коронавируса преча од новог ангажмана

Шпански нападач Педро објавио је да ће на лето, када му истекне уговор, напустити редове Челсија. Некадашњи играч Барселоне слободан је у избору нове средине, али истиче да више размишља о епидемији коронавируса, него где ће наставити трофејну каријеру.

Педро од лета неће бити члан Челсија, после пет година на "Стамфорд бриџу" долази до растанка, али Шпанац је у овом тренутку заокупљен другим стварима.

"Напустићу Челси када ми истекне уговор. Али то у овом тренутку није најважнија ствар", рекао је Педро.

Стигао је из Барселоне 2015. године и забележио више од 200 наступа за "плавце", са којима је освојио Премијер лигу, ФА куп, као и Лигу Европе.

"Најважније је да сви будемо солидарни. Што се тиче посла - биће шта буде, али у овом тренутку чак не знамо када ћемо моћи поново да тренирамо", рекао је Педро.

Шпанац се са екипом налази у карантину, пошто је саиграч Калум Хадсон-Одои, био позитиван на коронавирус, али је Педро у међувремену успео да пошаље донацију болницама у Шпанији.

Прати ситуацију у домовини, у конаткту је са некадашњим саиграчима из Барселоне и каже да му у изолацији најтеже пада што не може да отпутује да види своју децу.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво