Коковић напустио Вождовац, нови тренер пре Партизана

Фудбалски клуб Вождовац и досадашњи тренер Раде Коковић су споразумно раскинули сарадњу, саопштено је на званичном сајту. Како је саопштено нови шеф стручног штаба биће познат до дуела са Партизаном, који је на програму у суботу.

Како се наводи, након резултатски лошег старта у пролећном делу сезоне у којем Вождовац није освојио ниједан бод у пет мечева, закључак са састанка Управе клуба и младог стручњака био је такав да је најбоље да се у овом моменту, након добре сарадње у претходних девет месеци, сарадња прекине због евидентне кризе у коју је тим запао.

Генерални директор Вождовца Милош Мирковић образложио је одлуку која је донета након састанка.

"Жао нам је што је до овога дошло, али смо обострано дошли до закључка да је тако најбоље зарад добробити клуба, а то је свима у првом плану. Желео бих да се захвалим Радету Коковићу и његовом стручном штабу на сјајној сарадњи у претходном периоду. Нема сумње да сви из ове сарадње излазимо богатији за једно велико искуство које ће нас учинити бољима у будућности. Поносан сам на то што смо као клуб имали храбрости да пружимо шансу тако младом тренеру и желимо му све најбоље у будућности", изнео је Мирковић утиске са састанка.

Генерални директор "змајева" напомиње да питање тренера неће бити дуго отворено са обзиром на то да екипу у суботу очекује меч са Партизаном.

"Нећемо прибегавати привременим решењима, већ ће руководство клуба у наредна два дана донети одлуку о новом шефу стручног штаба који ће водити екипу у наредном мечу против Партизана. Амбиције клуба се не мењају, иако нам позиција није иста као на старту другог дела првенства. Желимо да осигурамо место у плеј-офу Суперлиге и јавност ће ускоро бити обавештена о свему што се дешава у Вождовцу", истакао је Мирковић.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво