Станковић: Нисам разочаран, приступ у наставку је био прави

Упркос неочекиваном ремију у Инђији (1:1), тренер Црвене звезде Дејан Станковић није био незадовољан игром свог тима и посебно је истакао добар приступ у другом полувремену.

После меча у ком је његов тим ремизирао са Инђијом, шеф стручног штаба Црвене звезде Дејан Станковић изнео је своје устиске и виђење тог окршаја, и том приликом истакао да нема шта да замери својим фудбалерима.  

"Честитао сам мојим играчима на другом полувремену, на односу и на шансама. Прво (полувреме) смо се мучили, није нам ни терен ишао ‘на ногу‘, али не желим да тражим изговоре. Била је тврда утакмица, много жутих картона, фаулова... Имали смо неколико прилика у другом полувремену, успели смо да изједначимо, али не и да преокренемо. Управо приступ из другог дела игре је оно што тражим", рекао је Станковић после меча.

Упркос ремију, Станковић истиче да екипа може да извуче поуке из утакмице са Инђијом.

"Уз овакве утакмице се расте. И пре меча сам рекао да Инђија има планове. Искористили су шансу после наше грешке, имали су још једну у другом полувремену, али тад је Борјан интервенисао. Избацио ме је из такта примљен погодак. Изашли смо високо, покушали да покупимо све лопте, али ето. Могли смо на крају да добијемо утакмицу, али овакви мечеви значе за јачање карактера. Још једном морам да похвалим друго полувреме. Изашли смо са практично четворицом нападача, заиста смо желели резултат и немам шта да им замерим".

Звездина легенда истиче да није разочаран резултатом, као и да играчи нису размишљали о вечитом дербију који је на програму у недељу.

"Живот иде даље. Зашто бих био разочаран? Има много ситуација којима нисам био задовољан, али однос је био добар. ‘Поцепали‘ су се до самог краја. Није им био дерби у глави. Спремамо утакмицу по утакмицу и већ сад крећемо са анализом и спремањем меча са Партизаном. Чека нас спектакл у недељу, то је меч који много значи навијачима, Београду и читавој Србији", закључио је Станковић.

број коментара 0 Пошаљи коментар