Зидан о Јовићу: Дете које жели да учи и наша будућност

Српски нападач Лука Јовић имаће прилику да се наметне тренеру Реала Зинедину Зидану у предстојећим мечевима Суперкупа Шпаније, због повреде првог нападача тима Карима Бенземе. Зидан је том приликом нахвалио Јовића, назвавши га "будућношћу Реала".

Јовић за сада има тиху сезону и Реалу, пошто је на 15 наступа у свим такмичењима постигао само један гол.

Српски нападач не добија превелику шансу код тренера Зидана, а у тренуцима када је добијао, често су стативе, пречке и ВАР технологија утицали да Лука не затресе мрежу ривала.

Ипак, француски стручњак има стрпљења за младог нападача.

"Он је будућност. Има само 21 годину и мора се смирити ситуација око њега. Он је дете, али веома добро дете. Жели да учи и буде са нама, морамо ићи корак по корак са њим", рекао је Зидан.

Јовић ће имати прилику да оправда Зиданово поверење у Суперкупу Шпаније, пошто је први нападач тима Карим Бензема повређен.

"Лука је логичан избор, али ћете као и увек морати да сачекате почетак утакмице да бисте видели тим за који сам се определио. Свакако је важна опција", изјавио је Зидан.

Реал у среду од 20.00 часова у Џеди у Катару игра против Валенсије у полуфиналу Суперкупа.

Уколико победи, "краљевски клуб" ће се за трофеј борити против бољег из дуела Барселона – Атлетико. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво