Туторић, Гвозденовић и Исах и званично у Звезди

Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је да је успешно завршио преговоре са Иваном Гвозденовићем, Ђорђем Туторићем и Мохамедом Исахом из Гане.

Пре њих тројице "црвено-бели" су у овом прелазном року већ довели Огњена Вранеша из Бањалучког Борца, Немању Пејчиновића из београдског Рада и Бразилца Џеферсона да Силву.

Фудбалер из Гане, Мохамед Исах, има 22 године, у Звезду је дошао из јузноафрицком Ама Зулуа и игра на позицији задњег везног.

Иван Гвозденовић и Ђорђе Туторић редове вицешампиона Србије појачали су као слободни играчи. Штопер Туторић је просле године из Звезде пресао у Коџаелиспор, али је са турским прволигашем споразумно раскинуо уговор. Гвозденовић, који игра на средини терена, из Звезде је отишао 2002. године, након чега је играо за белгијски Бриж, француски Мец и украјински Металург.

Нова појачања Звезде ће, заједно са остатком екипе кренути на припреме на Кипар.  Међу путницима на Кипар, неће се наћи Марјан Марковић, Никола Мијаиловић, Никола Петковић и Ибрахим Гај, на које стручни штаб више не рачуна и који су добили дозволу да траже нови ангажман.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво