Терзић: Надао сам се да ће Милојевић остати

Генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић открио је да му је Владан Милојевић још пре месец дана рекао да има намеру да оде, али да се надао да ће променити одлуку.

Милојевић је данас, пред клупским руководством и великим бројем медија и навијача на стадиону "Рајко Митић", саопштио да иде из Звезде.

"Пре месец дана ми је Милојевић наговестио да жели да оде. Рекао ми је 'иде ми се', али сам осећао да би могао да се предомисли и људски је било надати се. Када су ме медији јуче питали ко ће бити нови тренер искрено сам се надао да ће променити одлуку. Када ми је донео сат на поклон схватио сам да је дошао крај", рекао је Терзић на ванредној конференцији за новинаре.

О његовом наследнику није желео да прича у овом тренутку, иако је извесно да ће то бити легендарни Дејан Станковић.

Неспоразума клупских челника и Милојевића није било, уверава Терзић и наглашава да су невероватни успеси прављени у протекле две и по године.

"Као спортски руководилац радим већ 23 године и до сада нисмо имали ни најмањи неспоразум, што ми се није десило. Тога нема ни у породици. Остаје жал што неће остати, али ће му врата Црвене звезде бити заувек отворена".

Терзић додаје да има утисак да нико у земљи није свестан какве је подвиге правио Милојевић са Звездом.

"Нисмо свесни какву смо грандиозну личност имали. Вероватно ћемо у будућности тога бити свеснији. Тек када одем у иностранству чујем како говоре о њему и са колико респекта".

Спортски директор Митар Мркела захвалио се Милојевићу на свему што је урадио.

"Ово је за мене емотиван тренутак, можда 10 дана нисмо били заједно. Желим му пуно успеха и среће, заслужио је... Хвала му", додао је Мркела.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво