Муслин: Од нас зависи; Ивановић: У Даблину најважније у историји

Селектор фудбалске репрезентације Србије Славољуб Муслин рекао је да све зависи од његовог тима у мечу против Молдавије у Београду у наставку квалификација за Светско првенство у Русији 2018. године.

"Играчи су добро расположени, мотивисани и концентрисани, немам никакве замерке. Добро смо се спремили, пресудиће наша мотивација и, верујем, квалитет, брзи гол би могао да одлучи", рекао је Муслин на конференцији за медије у Кући фудбала у Старој Пазови.

Муслин наглашава да очекује потпуно другачију утакмицу у односу на први сусрет две селекције у Кишињеву.

"Тада су Молдавци играли отворено, а ми смо их из прве контре начели. Овај меч ће бити знатно тежи. Најважније је да одиграмо како знамо и као у досадашњем току квалификација".

Он је најавио да ће извести најјачи састав у овом тренутку, без обзира на то што четири дана касније Србија гостује код Ираца у можда кључној утакмици око пласмана на шампионат света.

"Убрзо играмо у Даблину и важно је да направимо праву увертиру. Резултат је најбитнији, било би одлично да добар резултат прати таква игра", рекао је Муслин, поручивши да нема дилеме око стартне поставе.

Капитен Бранислав Ивановић нада се да би победама над Молдавијом, али и у Даблину против Републике Ирске, национални тим направио велики корак ка Мундијалу.

"Морамо пре свега да гледамо себе. Ако желимо да победимо, морамо да се сетимо првих 20 минута из Молдавије. Брзи погодак би нам умногоме помогао, али игра се 90 минута и морамо да будемо концентрисани до краја", навео је дефанзивац Зенита.

Ивановић је гостовање у Даблину окарактерисао као најважнији меч у историји репрезентације Србије.

"Битно је пре тога да завршимо посао против Молдавије", заључио је Ивановић.

Утакмица између Србије и Молдавије игра се у суботу од 18 сати на стадиону Партизана.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се