Црно-бели тренирали на помоћном терену у Алкмару

Тренер фудбалера Партизана Љубинко Друловић рекао је да би било добро да АЗ Алкмар потцени његову екипу у предстојећој утакмици Лиге Европа. Утакмица ће почети у четвртак у 19 часова уз директан пренос на Првом програму РТС-а.

Фудбалери Партизана тренирали су на помоћном терену јер је домаћин замолио да се сачува главни терен, с обзиром на то да је два дана падала киша у Алкмару.

"Биће свакако тежак меч јер су они у успону форме. Имамо ту несрећу да се екипе подижу баш пред утакмице са нама. Било би добро да нас домаћини потцене, јер бисмо то могли да искористимо на прави начин", рекао је Друловић на конференцији за новинаре у Алкмару.

Партизан ће у четвртак гостовати АЗ-у у петом колу Групе Л Лиге Европа. Црно-бели имају шест бодова, колико и Аугсбург, док је АЗ четврти на табели са три, а Атлетик Билбао први са девет.

Друловић је оценио да ће у предстојећем дуелу све зависити од његове екипе, за коју је казао да је одлично радила.

"Вратили су нам се неки играчи, пре свих Дарко Брашанац и Андрија Живковић. Од њих очекујем много, уосталом као и од свих. Брашанац нема снаге за свих 90 минута, али он увек да велики допринос. У сваком случају, морамо да будемо тим. Оптимиста сам, верујем у ове момке, који су одлично радили", рекао је Друловић.

Фудбалер црно-белих Мирослав Вуличевић рекао је да је атмосфера у екипи врло добра.

"Знамо зашто смо дошли овде. Свесни смо да нас очекује другачија утакмица него у Београду, и ми и они волимо да се надигравамо. Максимално смо концетрисани, знамо који нам је циљ и трудићемо се да остваримо добар резултат", рекао је Вулићевић.

Утакмица ће почети у четвртак у 19 часова уз директан пренос на Првом програму РТС-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво