Ћурчић за РТС: Требало нам је ово!

Селектор Србије врло задовољан након победе Србије над Албанијом у Елбасану. Његово осећање деле и капитен Бранислав Ивановић, као и стрелац другог гола Адем Љајић.

Селектор репрезентације Србије Радован Ћурчић рекао је да је задовољан победом над Албанијом. Нагласио је да је његовој екипи био потребан такав резултат после неуспешних квалификација за Европско првенство.

"Сваког тренутка смо знали шта хоћемо и успели смо да добијемо утакмицу. Ово је плод доброг рада из претходних утакмица. Задовољни смо, али морамо остати мирни, у процесу смо стварања. Треба нам оваква победа да бисмо имали мир у раду", рекао је Ћурчић после утакмице за РТС.

"Играчи и стручни штаб су били под великим притиском после неуспешних квалификација. Овако нешто нам је требало. Али сада се окрећемо наредној утакмици са Португалом. Имаћемо много проблема, јер не знам какав ћу тим саставити због повреда", рекао је Ћурчић.

Капитен репрезентације Србије Бранислав Ивановић рекао је да је његова екипа заслужено остварила велику победу, која може да буде прекретница.

"Мислим да смо ушли мало бојажљивије у меч, али смо преузели иницијативу и доминирали у првом полувремену. Играли смо добар фудбал, заслужили смо победу. Ово је велика победа, али не мења много на табели. Може да буде прекретница у односу према резултатима и понашању. Меч је носио много притиска од првог минута смо били спремни и заслужили победу", рекао је Ивановић.

Стрелац другог гола Адем Љајић рекао је да је победа у Елбасану добар путоказ за предстојеће утакмице у квалификацијама за Светско првенство 2018. године у Русији.

"Није важно ко даје голове, већ да смо оставили срце на терену. Били смо бољи, они су се бранили. Одлучили смо утакмицу у последњих пет минута. Коларов је постигао фантастичан гол, а после сам и ја на срећу био стрелац. Имали смо вољу пре утакмице, знали смо да ће бити велики притисак. Остварили смо све што смо зацртали", рекао је он.

"Ово је добар путоказ за квалификације, свака утакмица је битна. Имамо квалитет и можемо да се носимо са сваком екипом, али морамо да будемо прави, да тренирамо добро и покажемо максимум на терену", додао је Љајић.

Такмичење у квалификацијама за Европско првенство Србија ће завршити у недељу против Португала од 18.00 часова на стадиону Партизана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара