Читај ми!

Пауновић: Поносан сам на тим

Селектор фудбалске репрезентације Србије Вељко Пауновић рекао је је поносан на његов тим због пласмана у полуфинале Светског првенства за играче до 20 година на Новом Зеланду.

Србија је после бољег изводења пенала победила селекцију САД са 6:5, пошто у регуларних 90 минута и продужецима није било голова.

"Поносан сам на мој тим који је био добар у свим аспектима игре. Играли смо против веома доброг ривала, обе екипе су биле веома добро припремљене, мислим да је утакмица била изједначена. На крају смо имали и среће. Морам и да захвалим навијачима Србије који су дошли да нас подрже. Било је сјајно видети их на стадиону, мислим да су нам много помогли", рекао је Пауновић после меча.

Србија ће у полуфиналу играти против селекције Малија, коју је победила резултатом 2:0 у групној фази.

"Играли смо већ против њих у групи и знамо да су веома добар тим. Победили смо са 2:0, али меч је био изједначен. Спремићемо се за ту утакмицу најбоље што можемо и поштоваћемо противника. За њих је сигурно велика ствар победа против Немачке", додао је Пауновић.

Селектор САД Таб Рамос био је задовољан игром и наступом свог тима.

"Утакмица је била тешка. Знали смо да је Србија врло тактички тим, врло стрпљив, али мислим да смо им добро парирали. Били смо врло спремни за њихов план у утакмици, а створили смо и прилично много прилика да победимо. Задовољан сам наступом, пошто смо играли ослабљени. Момци су се борили и држали плана", рекао је Рамос.

"Јасно је да је Србија тим који је врло добро вођен и који игра врло добро. Имају добру шансу да освоје титулу. Што се тиче пенала, мислим да је важно сетити се да сениори стално промашују и да се то дешава. Стварно сам срећан због својих играча и знам да су показали много храбрости", рекао је Рамос.

Утакмица Србија - Мали играће се у среду 17. јуна у 09,30 по средњеевропском времену, такође у Окленду, док ће се у другом полуфиналу састати Сенегал и Бразил.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво