Читај ми!

Кад је тешко - Саша Илић!

Партизан са 2:0 савладао Јагодину и наставио потеру за Црвеном звездом. Саша Илић новим поготком покренуо црно-беле, коначан резултат поставио Шкулетић.

Партизан је имао више лопту у поседу у првом делу сусрета, неколико прилика, али ниједном није успео да озбиљније угрози голмана гостију Анђелка Ђуричића.

Црно-бели су повели већ на почетку другог полувремена, када је Предраг Лука прошао по десној страни и центрирао, Петар Шкулетић је закачио лопту на првој стативи и пребацио голмана, а Илић остао сам испред гола и лако довео свој тим у вођство.

Победу Партизана потврдио је Шкулетић 13 минута пре краја, када је после центаршута Мирослава Вулићевића ударцем главом савладао Ђуричића.

Домаћин је до краја утакмице имао шансе и да убедљивије победи, али није успео да постигне гол. Црно-бели су погодили и пречку, када је шут Владимира Волкова одбранио голман, а лопта се потом одбила од Александра Живановића и погодила оквир гола.

Црно-бели су други на табели са 56 бодова, три мање од водеће Црвене звезде, док је Јагодина четврта са 37.

Партизан ће у следећем колу у уторак гостовати Напретку у Крушевцу, док ће Јагодина дочекати Рад.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво