Хјуз: Бербатов прелази у Манчестер сити

Тренер енглеског фудбалског премијерлигаша Манчестер ситија Марк Хјуз изјавио је данас да је Тотенхем прихватио понуду тог клуба за Димитра Бербатова, пренео је британски "Скајспортс".

За бугарског репрезентативца је током лета био заинтересован и Манчестер јунајтед, али је Манчестер сити у последњем тренутку изнео "храбру" понуду за Бербатова. Медији наводе да се ради о рекордној суми од 30 милиона фунти.

Хјуз је у изјави за "Скај" рекао да је клуб из северног Лондона прихватио понуду, и да сада Манчестер сити планира да преговара са нападачем бугарске репрезентације.

"Изненађен сам и узбуђен због развоја ситуације, а верујем да су и навијачи", рекао је Хјуз.

Тренер Тотенхема Хуанде Рамос изоставио је Бербатова из тима на претходне две утакмице јер би, како је рекао, његово присуство разорно утицало на остатак екипе.

Тренер Манчестер јунајтеда Алекс Фергусон прошле недеље је рекао да није сигуран да ли ће његов клуб успети да се договори са Тотенхемом око трансфера за бугарског репрезентативца пре истека прелазног рока, али веровало се да ће два клуба, ипак, на време постићи договор.

Манчестер сити се, међутим, прикључио трци за Бербатова и највероватније ће Јунајтеду преотети нападача Тотенхема. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 03. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије