Читај ми!

Перовић поново у Звезди

Повратник у редове фудбалског клуба Црвена звезда Марко Перовић очекује да та екипа освоји један трофеј ове сезоне и врати се на стазе успеха.

"Звезда је моја друга кућа, а сећам се неких лепших времена. Поново сам у клубу, како бих помогао да се та времена врате", изјавио је Перовић на конференцији за новинаре на Маракани.

Перовић је са црвено-белима потписао уговор на годину и по дана.

"Минус десет бодова у првенству приличан је заостатак. Морамо добро да се спремимо, ништа још није готово, а ту је и такмичење у Купу. Очекујем да освојимо неки трофеј ове сезоне", додао је 27-годишњи Перовић.

Он је претходних месеци тренирао са Црвеном звездом и упознат је са начином рада тренера Роберта Просинечког.

Председник Звезде Владан Лукић рекао је да је на Перовићу, као повратнику, велика одговорност.

"Марко ће сада имати далеко тежи задатак, него када је први пут био у клубу. Очекивања су много већа, поготово што смо имали неколико повратника који нису оправдали очекивања. Ипак, Марко поседује људске и спортске квалитете и сигуран сам да ће умети да се носи са одговорношћу", рекао је Лукић.

Црвено-бели ће наредних дана представити још неколико појачања.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи