Читај ми!

Рукометашице са Холандијом отварају Европско првенство

Женска рукометна репрезентација Србије састаје сe са селекцијом Холандије у првом мечу групе Ц на Европскoм првенству које се одржава у Данској. Меч почиње у 20.30 уз директан пренос на Другом програму РТС-а. Стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), док ток меча и промене резултата можете пратити на нашем порталу.

Најбоље рукометашице Србије надметање на шампионату континента почињу дуелом са званично најбољом репрезентацијом на планети, селекцијом Холандије која је на прошлом светском првенству у Јапану остварила највећи успех у својој историји.

Обе селекције улазе у меч са знатно ослабљеним саставима и после окупљања и припрема у специфичним условима због пандемије коронавируса, али обе селекције очекују да ће победом почети надметање на шампионату комтинента.

Србију су у Данској дочекали велики проблеми, пошто су две рукометашице позитивне на тесту на коронавирус, због чега је утакмица са Холандијом, која је требало да се игра у петак, одложена за суботу

Селекција Србије игра у групи Ц, заједно са Холандијом, Мађарском и Хрватском, а све селекције у групи много оптимизма и наде полажу на овај шампионат.

Након дуела са Холандијом, наредни ривали биће Мађарска у недељу од 16 сати, а са Хрватском се састају следећег уторка од 18:15.

По три најбоље екипе из сваке групе наставиће такмичење у другој фази, у којој се група у којој су српске рукометашице укршта са групом Д, где су Румунија, Норвешка, Немачка и Пољска.

Утакмица рукометашица Србије и Холандије почиње и 20.30 у Kолдингу уз директан пренос на Другом програму РТС-а. Стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), док ток меча и промене резултата можете пратити на нашем порталу.

На шампионату Европе такмиче се: 

Група А (Хернинг): Француска, Данска, Црна Гора, Словенија

Група Б (Хернинг): Русија, Шведска, Шпанија, Чешка

Група Ц (Kолдинг): Холандија, Мађарска, Србија, Хрватска

Група Д (Kолдинг): Румунија, Норвешка, Немачка, Пољска
 

 

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво