Перуничић: Пуном снагом на Немце

Селектор репрезентације Србије Ненад Перуничић изјавио је да ће екипа максимално јако приступити мечу против Нермачке, последњем у групној фази, без обзира на само теоретске шансе за пласман у други круг.

Рукометаши Србије су против Кореје забележили прву победу на шампионату, а у четвртак против домаћина играју последњи меч у првој фази такмичења.

"Дошли смо да одиграмо цео турнир, да ли то био главни или утешни круг. Очекивања су да увек дамо све од себе, поготово у ситуацији где смо доста 'начети', тако да неко други пружи већи допринос него што је дао до сада. Добили су играчи слободан дан после Кореје, али сам им рекао да то није награда већ резултат огромне потрошње и давања на терену. То је наш спорт, мора да боли. Гледамо напред. Ово су лекције, није разочарање", рекао је Перуничић за сајт РСС.

Он је прокоментарисао и игру Немаца у ремију против Француске.

"То су врхунске екипе, комплетне у сваком смислу. Разлика је у томе што су Немци еуфорични, имају огромну енергију, а Французи стабилни и сталожени. Немце краси агресивност, одбрана, пуно трчања, што се негде и уводило кроз Бундеслигу, модерни рукомет, брзи центар и све то. Биће захтевно на физичком плану, али свесни смо да смо тај садашњи рукомет максимално користили, то је мој начин размишљања, транзиција, брз центар, од тога нећу одступити. Те калкулације да се приштедимо, то не постоји, идемо пуном снагом, како се год завршило на крају", истакао је Перуничић.

Утакмица 5. кола А групе између Немачке и Србије игра се у четвртак од 18 сати у Берлину.

број коментара 5 Пошаљи коментар
(четвртак, 17. јан 2019, 02:17) - anonymous [нерегистровани]

X

Mozda dobijemo Ali verovatnoca je skoro 0 tako podnesimo to sportski .

(среда, 16. јан 2019, 19:50) - anonymous [нерегистровани]

Perunicic najslabiji megju slabima ?

Jedva i vise na srecu smo pobedili Koreju svi ostali su nas nadigrali ? Svabe ce nas pobediti sa vise razlike nego Francuzi ? Katastrofa od igre a jos vise od Trenera a za njegovu pricu i izjavu i da ne komentarisem ?

(среда, 16. јан 2019, 19:26) - anonymous [нерегистровани]

sport

rukomet je samo sportska igra protivnik je bio bolji mi nismo uspeli stisneš im ruku čestiitaš na pobedi i čekaš narednu priiliku pa ljudii mojii nije smak sveta i niije sramota izgubiti kao sto kažu nasi stari "biiće dana za megdana"

(среда, 16. јан 2019, 17:47) - Миле Мрђеновачки [нерегистровани]

ПУНОМ СНАГОМ:::

У складу са насловом: Пуном снагом, до истине где смо... А како даље то је за озбиљну расправу, самокритику и критику.Проблем је сада у рукама оних који су итекако заслужне за овакве резултате, овакву игру и овакву срамоту. Како ће ти исти људи судити о себи, видећемо.

(среда, 16. јан 2019, 16:59) - anonymous [нерегистровани]

Kući

Punom snagom pa kući