Читај ми!

Футсалери Србије бољи од Холандије у последњем мечу на Европском првенству

Футсалери Србије победили су изабрнаи тим Холандије у мечу трећег кола групе А Европског првенства у Холандији. Србија до победе од 3:2 стигла након што је губила после 23. минута игре резултатом 2:0.

После два пораза у првим мечевима, пред тимом Србије је приоритет победе над селекцијом Холандије у вечерашњем мечу како би задржали и теоретске шансе за даљи пласман.

Иако је наша репрезентација тренутно последња и нема ниједан бод, са победом и три бода изједначила би се са другопласираном Украјином и трећепласираном Холандијом, а онда би све зависило од вечерашњег другог меча у групи у коме се срећу Португалија и Украјина.

У даљу фазу такмићења иду две првопласиране екипе из групе, а тренутно у групи А је само Португалија обезбедила пласман са првог места и 6 освојених бодова из прва два меча.

Утакмица селекције домаћина и репрезентације Србије у Амстердаму почиње у 20.30 уз директан пренос на Другом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), а њен ток и кретање резултата можете пратити и на нашем порталу.  

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво