Читај ми!

Српски кик-боксери освојили 12 медаља на Европском купу у Пловдиву

Српски кик-боксери освојили су 12 медаља на "Топ тен" Европском купу у Пловдиву у врло јакој конкуренцији. Селекција Србије је у женским и мушким категоријама освојила пет златних, три сребрне и четири бронзане медаље.

Селектор кик-бокс репрезентације Србије Синиша Владимировић истакао је да је било веома тешко доћи до најбољих одличја на такмичењу и да овакав успех потврђује одличну форму наше селекције.

"Конкуренција је била заиста жестока, био је велики број учесника, а сви наши такмичари су оставили веома добар утисак. Колико је било тешко на овом такмичењу најбоље говори податак да је до златне медаље у појединим категоријама требало победити и четири меча", рекао је селектор Синиша Владимировић.

Златне медаље у Бугарској освојили су Јован Секулић, Урош Крстић, Петар Динић, Душан Жеравић и Маша Дамјановић. Сребром су се окитили Стеван Секулић, Урош Нешковић, Вељко Митровић, док су до бронзе стигли Марко Мијајловић, Милица Деспотовић, Михаило Вељковић и Никола Лончар.

"Сви наши такмичари приказали су изузетну борбеност, али и висок ниво физичке припремљености. Већина њих је наступала и пре само седам дана на турниру у Сарајеву, али веома добро су поднели све физичке напоре. Била је ово одлична припрема за све оно што нам предстоји и сјајна прилика за стицање искуства. Могу само да констатујем да смо веома задовољни постигнутим резултатима", закључио је Владимировић.

понедељак, 20. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара