Читај ми!

Фјодоров донео Србији прву победу, тријумфовао и Мемић

Српски бокс репрезентативац Павел Фјодоров забележио је прву победу Србије у уводном мечу на Светском првенству у олимпијском боксу за мушкарце 2021. које се одржава у "Штарк арени". Фјодоров је победио Немца Давида Геворкијана. Алмир Мемић успешно започео такмичење победом над Левисом Ричарсоном.

Фјодоров је за Србију извојевао победу у првом колу резултатом 5:0 у сусрету са репрезентативцем Немачке Давидом Геворкијаном.

Нову победу Србије на СП 2021. изборио је Алмир Мемић у средњој категорији (75кг), он је савладао Енглеза Левиса Ричардсона. Наредни ривал нашег такмичара је Немац Кевин Шуман. Тај меч је на програму 30. октобра.

Четири победе доносе сигурну, бронзану медаљу.

Трећи представник Србије другог дана такмичења на СП у Београду биће Садам Магомедов који ће се такмичити у тешкој категорији (92кг) против представника Турске Емира Бујукдага.

Победа би му донела меч са Бразилцем Тешеиром, док би га меч за сигурниу медаљу чекао 2. новембра.

У среду 27. октобра боје Србије у Арени браниће Омер Аметовић у категорији минимум (48кг), Семиз Аличић у лакој категорији (60кг), Џејлан Тоскић у полусредњој категорији (71кг), Јовановић Слободан у Крузеру (86кг).

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво