Читај ми!

Тајсон конзумирао марихуану пре меча са Џонсом и задао 193 ударца

Легендарни Мајк Тајсон изјавио је да је пушио "џоинт" пре егзибиционог меча против Роја Џонса Јуниора и да би то поново урадио, јер је конзумирање марихуане постао део његовог живота. "Гвоздени" Мајк за 16 минута борбе задао чак 193 ударца противнику.

Легенде бокса, Мајк Тајсон и Рој Џонс јуниор, одрадили су ревијални меч у Лос Анђелесу, који је, на крају, проглашен нерешеним.

Општи је утисак да је Тајсон био агресивнији и прецизнији од свог три године млађег ривала, а после меча признао је да је конзумирао марихуану.

"Не могу да престанем да пушим. Пушим током мечева, ја сам пушач. Пушим сваког дана и никада неђу престати. Такав сам. То нема никакав негативан утицај на мена. То радим, то сам ја, такав ћу и умрети", рекао је Тајсон на виртуелној конференцији за медије после меча.

Чињеница је да је Тајсон током 16 минута меча против Џонса задао противнику чак 193 ударца, од чега је 67 завршило на мети (успешност 34,7%).

Тајсон је у својој аутобиографији Неоспорна истина признао да се често током каријере дрогирао пре мечева, а "Гвоздени" Мајк додао је на конференцији да неке ствари у животу никада неће поновити.

"Никада више нећу бити дебели Тајсон на кокаину", рекао је Мајк.

Иначе, Тајсон се већ неко време бави узгајањем марихуане, пошто је још 2018. уговорио куповину фарме канабиса од 16 хектара близу Калифорнија Ситија.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво