Удовичић наставио обилазак локалних клубова

Министар спорта и омладине Србије Вања Удовичић наставио је да посећује локалне спортске клубове широм Србије, којима је уручио спортске реквизите и опрему. Данас је посетио фудбалске клубове у Гложану, Бачком Јарку и Чуругу у Војводини.

У фудбалском клубу Будућност у Гложану, у општини Бачки Петровац, Удовичић се упознао са изазовима са којима се спортисти и управа клуба суочава.

"Ова посета ФК Будућност прави је пример да не правимо разлику између великих и малих, да не постоје приоритетни клубови. Месна заједница, која броји око две хиљаде људи, може да се похвали изванредном инфраструктуром", рекао је Удовичић.

Општину Темерин, која је данас била друга адреса, каже да посећује други пут за шест месеци, а тамо је разговарао са члановима ФК Младост.

"Ово су места са којих крећу први фудбалски кораци за наше спортисте. Са њима и са представницима локалне самоуправо разговарао сам о томе на које све начине можемо да помогнемо не само развој фудбала, већ и кошарке и других спортова" , рекао је Удовичић.

Он је рекао да су пре шест месеци поклонили опрему за фискултурну салу, одбојкашки и кик бокс клуб.

"Свесни смо значаја оваквих клубова који су традиционални и можда немају значајне резултате на републичком нивоу, али клуб попут Хајдука у Чуругу, показује колико не правимо разлику између малих и великих", рекао је Удовичић.

понедељак, 06. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара