Читај ми!

Друловић за РТС: Верујем да ћемо на крају бити бољи од Швајцарске

Члан стручног штаба репрезентације Србије у фудбалу Љубинко Друловић изјавио је пре меча против Швајцарске у трећем колу групне фазе Мундијала да ће "орлови" бити бољи од вечерашњег ривала.

Србија вечерас игра одлучујући меч групне фазе Мундијала против Швајцарске. Пренос је на Првом програму РТС-а, а текстуални пренос можете пратити на нашем порталу. 

Друловић се у изјави за РТС захвалио навијачима који ће бодрити Србију на 974 стадиону на мечу против Швајцарске и истакао да ће "орлови" играти офанзивну игру.

"Покушаћемо да играмо офанзивно и да будемо бољи од нашег противника и учинићемо све да се одужимо нашим навијачима", рекао је Друловић. 

Србија утакмицу почиње са два нападача: Вања Милинковић-Савић, Миленковић, Вељковић, Павловић, Костић, Живковић, Лукић, Сергеј Милинковић-Савић, Тадић, Митровић и Влаховић.

"Вечерас почињемо са два нападача, мислим да је то оно што краси нашу игру. Сигурно да ће наши играчи максимално мотивисано играти. Свесни су сви важности утакмице, убеђен сам да ћемо стварно одиграти одличну утакмицу", истакао је Љубинко Друловић.  

Србија на овој утакмици тражи победу против Швајцарске, али и наплату дуга за пораз на преходном Мундијалу у Русији. 

"Све оно што се дешава у најави ове утакмице је увертира за један одличан меч, верујем да ћемо уживати током свих 90 минута и да ћемо на крају бити бољи, јер је у овом тренутку то најважније за нас", закључио је члан стручног штаба репрезентације Србије Љубинко Друловић.

среда, 01. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво