Читај ми!

Голеада у Катару, шест голова на мечу Србије и Камеруна (ВИДЕО)

Направила је Србија преокрет у првом полувремену у Катару, водила са 3:1, али само три минута су била потребна Камеруну да дође до изједначења – 3:3.

Камерун је повео преко Кастелета у 29. минуту, али су Страхиња Павловић и Сергеј Милинковић-Савић донели преокрет у надокнади времена у првом полувремену.

Тадић је у првом минуту надокнаде центрирао након прекида, а одличну лопту у погодак је претворио Страхиња Павловић прецизним ударцем главом.

Само два минута касније Србија је стигла и до вођства – Живковић је асистирао, а Сергеј Милинковић-Савић прецизно шутирао са ивице казненог простора.

Трећи гол постигао је Александар Митровић у 53. минуту након прелепе акција "орлова" – Митровић, Костић, Сергеј и Живковић су комбиновали, а на крају је Митрогол убацио лопту у мрежу.

Деловало је да Србија потпуно контролише утакмицу, али је успео Винсент Абубакар да постигне погодак у 63. минуту и смањи на 3:2. Прво је гол поништен због офсајда, али је после прегледања ВАР снимка установљено да је погодак регуларан.

Само три минута су била потребна Камеруну да дође до изједначења – стрелац је био Чупо-Мотинг за 3:3.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво