Читај ми!

Пикси: У другом полувремену нисам могао да препознам екипу

Селектор Србије Драган Стојковић Пикси изјавио је после пораза Србије од Бразила да је његова репрезентација одиграла јако лоше друго полувреме и да није могао да препозна екипу.

"Заслужена победа Бразила, поготово у другом делу утакмице. Разлог за то је тај да смо физички пали, нисам могао да препознам своју екипу. Прво полувреме је било солидно са наше стране, покушали смо пасинг игром да парирамо Бразилу, сматрао сам да ће то у наставку изгледати боље, да ћемо можда дати и гол, али се то није десило" закључио је Пикси.

Селектор Србије нагласио је да екипа има проблеме са спремом играча.

"Имамо проблем са Митровићем, Влаховићем и Костићем а то је превише за наш тим. Учинићемо све да се одморимо, а овај пораз не значи ништа, ако је за утеху", Закључио је селектор Србије.

"Бразил је најбоља екипа против које сам водио репрезентацију са клупе, можда то није показивала у првом полувремену али у другом јесте. Жао ми је што нисмо били у пуном саставу и нисмо одиграли као што можемо" рекао је Пикси.

Бразил мора да се заборави, наравно анализираћемо меч, занима ме зашто смо пали физички. Још је све у нашим рукама, имамо две утакмице да одиграмо, победићемо и идемо даље", пренео је свој оптимизам селектор Србије.

Селектор се захвалио навијачима. 

"Захвалио бих се навијачима, били су феноменални, покушаћемо већ у наредном колу да се искупимо победом", закључио је селектор Србије.

недеља, 19. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара