Читај ми!

Дешам: Енглеска нема слабости

Селектор Француске репрезентације Дидије Дешам и први голман Уго Љорис на конференцији за медије пред меч са Енглеском изјавили да утакмица неће бити лака, али да свака екипа има део игре у ком је рањива.

Фудбалери Француске сутра од 20 часова играју четврфиналу утакмицу Мундијала против селекције Енглеске.

Дешам истиче да најбољи фудбалер Француске, Килијан Мбапе, својом игом може да донесе превагу. Килијан је у позицији да направи разлику.

"Иако није имао најбољу игру у мечу против Пољске, ипак, питао се на терену. Имамо и друге играче који такође могу да се питају. Енглеска нема слабости" закључио је Дешам.

Селектор Француске је додао да све екипе имају предности, а мало слабости и да су зато стигли до ове рунде такмичења. Истакао је да је Енглеска видела како Француска игра и обрнуто и да на крају дана обе екипе морају да се спреме да нападну слабије области противникове игре.  

Голман репрезентације Француске Уго Љорис истакао је да је Енгеска спремна да осваја трофеје.

"Енглеска је амбициозна земља, дошли су овде да освоје Светско првенство. Биће то тешка утакмица, тако да је на нама да урадимо све што можемо да победимо у овом дуелу. Енглеска је направила велики напредак и верујем да овај тим сазрева и спрема се да освоји трофеје", закључио је Љорис, а пренео Скај спорт.   

 

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво