Na snimanju serije "Psi laju, vetar nosi"

Na obodu velikog grada bez ekonomske sigurnosti, junaci serije "Psi laju, vetar nosi", sanjaju o boljem životu. Prepoznatljivim senzibilitetom priču o malim ljudima Radoš Bajić smestio je u beogradska prigradska naselja.

Glavnog junaka Stavru, snalažljivog i domišljatog sitnog prevaranta koji se snalazi kako bi obezbedio egzistenciju svojoj porodici glumi Tihomir Stanić.

Stavrinu braću tumače Boris Milivojević, Marko Živić i Radoš Bajić, šuraka glumi Milenko Pavlov, majku Mira Banjac, a suprugu Anita Mančić.

Priče o dogodovštinama Stavre, njegove braće, rođaka kao i mnoštva drugih zanimljivih likova, zapravo čine socijalno i satirično svedočanstvo o savremenom društvenom trenutku, a istovremeno su i odlična prilika da se televizijska publika razonodi i do suza nasmeje.

Iskušenja, radosti i razočarenja, komične i apsurdne situacije, u režiji Jelene Bajić-Jočić imaće snažnu socijalnu i humanu poruku.

Snimanje će trajati do sredine jula, u Makišu, Ostružnici, Resniku, Rakovici, na Straževici i Orlovači, ali i u krugu dvojke. Jedanaest jednosatnih epizoda premijerno će biti prikazano na jesen, na programu RTS-a. 

broj komentara 0 pošalji komentar