Sabrana dela grupe Kerber

PGP RTS po prvi put objavljuje sedmostruko izdanje – "Sabrana dela" grupe “ Kerber”. Sedmostruki set diskova obuhvata svih šest do sada objavljenih studijskih albuma i novi singl "Sveti Nikola" na bonus disku.

"Sabrana dela" sadrže pesme sa svih šest albuma koja je ta grupa objavila na vinilu: "Nebo je malo za sve" (1983), "Ratne igre "(1984), "Seobe" (1986),"Ljudi i bogovi "(1988), "Peta strana sveta"(1990), "Zapis"(1995). Novom pesmom "Sveti Nikola" grupa Kerber najavljuje svoj veliki koncertni povratak.

Priča o "Keberu" traje već više od dve decenije. Na vrata jugoslovenske rok scene grupa je ušla 1983. godine pobedom na čuvenom Omladiskom festivalu u Subotici, gde su pre njih afirmisali bendovi poput "Idola", "Filma" i drugih.

Kako kaže stih jedne od njihovih pesama, jasni targovi "Kerbera" objavljivanjem ovog cd seta biće još jasniji kroz retrospektivu koja ujedno predstavlja i uvertiru u njihovo sledeće poglavlje.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво