Aleksandra Radović: U toku je koncertna promocija novog albuma

Aleksandra Radović, pop diva jedinstvenog glasa, sledeći susret sa publikom zakazala je za 7. mart u dvorani Centra za kulturu Požarevac. To će biti njen prvi koncert, nakon izlaska albuma "Predvorje života".

U susret Danu žena, Aleksandra će po prvi put, u svojoj dugogodišnjoj karijeri nastupiti u Požarevcu, u velikoj sali Centra za kulturu.

 

Koncertni repertoar obilovaće poznatim hitovima poput "Čuvam te"; „Kao so u moru", „Ljubavi moja", „Beskrajno", „Bivši dragi", ali i pesmama sa aktuelnog najnovijeg albuma "Predvorje života", kojeg je 14. februara u Srbiji objavio PGP RTS.Album je za hrvatsko tržište istovremeno objavio i Kroacija rekords.

 

- Raduju me vesti da je izlazak mog novog albuma izazvao takvo interesovanje i tako lepe reakcije. Još nije bilo prilike da se sretnem sa publikom u Hrvatskoj, pa se nadam da su nove pesme i koncertna turneja koja nam predstoji idealan povod za naš prvi susret. Zahvalna sam publici iz čitavog regiona na ljubavi i podršci - izjavila je Aleksandra.

Publika u Srbija uživo će moći da čuje Aleksandru Radović najpre u Požarevcu 7. marta, a zatim i u svim većim gradovima širom zemlje i regiona.

broj komentara 0 pošalji komentar