Premijere novih pesama grupe Artan Lili na RTS-u

U ime početka saradnje grupe Artan Lili i PGP RTS-a, koja podrazumeva objavljivanje prva dva albuma grupe (a potom i trećeg, koji je u nastajanju), osmišljena je spektakularna kampanja. Putem svih platformi medijskog sistema Radio-televizije Srbije premijerno će biti predstavljene nove pesme sa predstojećeg albuma ove grupe.

Beogradski nojz-pop bend Artan Lili, uspostavio je sukcesivni metod – „singl po singl“, koji se u savremenom izdavaštvu smatra njihovom inovacijom. Držeći se istog principa, „Artanovci“ sada prave i novi iskorak - prirediće premijere čak pet video-spotova – pet dana zaredom.

„I ovog puta smo odlučili da napravimo nešto novo pa smo tako za svih pet novih pesama snimili video spotove i odlučili da ih objavimo u pet dana, svaki dan po jednu pesmu i spot. To baš i nije nešto što se često dešava na našoj sceni pa smo samim tim i još ponosniji na to što smo uradili. Mislim da smo na najbolji način oslikali trenutak u kom se nalazimo i dali mu prepoznatljivi izgled u duhu Artan Lilija. Dosta dugo smo radili nove pesme i publika će sigurno prepoznati savremene tendencije kako u muzičko stilskom izrazu tako i u samoj produkciji pesama koju smo ovoga puta podigli na novi nivo“, naglašava Bojan Slačala, frontmen grupe Artan Lili.

Najpre će, u emisiji Pop karusel na Prvom programu Radio Beograda, od ponedeljka 16. do petka 20. decembra premijerno biti emitovana po jedna audio-verzija, novih pet pesama (svakog dana po jedna).

Zatim, od ponedeljka 23. do petka 27. decembra novi spotovi biće premijerno emitovani (svakog dana po jedan) u 9.55 časova na programu Javnog servisa RTS 3, a potom i na internet platformi RTS Planeta, na kablovskom TV kanalu RTS Muzika (svakog dana u podne ), kao i na internet portalu RTS- a.

Naravno, audio i video verzije novih pet pesama grupe Artan Lili (istim redosledom i tempom) biće sukcesivno objavljivane i na zvaničnim Jutjub kanalima (grupe, PGP RTS-a i Jugoton Croatia recordsa), na ostalim digitalnim platformama (Deezer, Spotify, Google music, Amazon, iTunes, Bandcamp, qobuz...), kao i na zvaničnim nalozima na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram.

„Ova saradnja predstavlja veliki iskorak za nas. Drago nam je da su dve najveće regionalne izdavačke kuće prepoznale Artan Lili kao grupu od izuzetnog kulturnog značaja za čitav region. Zadovoljstvo je obostrano, jedva čekamo da se nove pesme i spotovi zavrte u etru“, dodaje Slačala.

Početkom 2020. godine, biće priređene i promocije ce-de izdanja albuma grupe Artan Lili, kao zajedničkih izdanja dve najveće regionalne muzičke izdavačke kuće – PGP RTS i Jugoton Croatia recordsa. Ova saradnja će neosporno doprineti da muzika grupe Artan Lili ostvari još veći prodor na našem tržištu ali i u regionu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво