HYPO LEASING za treću Sigurnu kuću u Beogradu

Velikodušnom novčanom donacijom, čiju realizaciju je organizaciono pomogla Narodna kancelarija predsednika Republike, u akciju RTS uključila se i kompanija Hypo Alpe Adria Leasing.

Korporativni slogan, koji glasi  "Sledi svoje snove", svedoči o trajnom opredeljenju kompanije da pomogne i podrži ljude u svom okruženju kako bi uspeli da uzmu  budućnost u svoje ruke, da pretoče svoje planove, želje i snove  u stvarnost.

Sastavni deo jedinstvene strategije korporativne društvene odgovornosti Hypo Alpe Adria banke i Hypo Leasing-a je orijentacija ka pomoći onima kojima je to najpotrebnije, kroz aktivno učešće u odgovornom ponašanju prema ljudima i društvenoj zajednici u kojoj posluju.

Aktuelna donacija, upućena za akciju izgradnje treće Sigurne kuće u Beogradu, predstavlja nastavak dobre tradicije humanitarnih projekata koje podržava ili samostalno inicira i sprovodi Hypo leasing.

Među mnogobrojnim primerima humanosti na delu i društveno odgovornog poslovanja, je projekat pod nazivom "Soba snova"-reč je o pravoj sobi, koja je dizajnirana i dekorisana poput ambijenta iz snova, u kojoj sada lepše i vedrije protiču dani mališanima u Ustanovi za decu bez roditeljskog staranja "Jovan Jovanović Zmaj" u Beogradu.

Kompanija je aktivno uključena i u projekat UN "Škola bez nasilja" a među aktuelnim donacijama je novčana pomoć (stipendije) najboljim studentima iz hraniteljskih porodica kao i nabavka svih potrebnih računara za potrebe Kliničkog centra Srbije.

Briga o društvenoj zajednici u kojoj Hypo leasing posluje, deo je njihove svakodnevice jer znaju da su poštovane i uspešne samo one kompanije koje kontinuirano brinu i o interesima društva u celini.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво