Pristižu donacije za izgradnju treće Sigurne kuće u Beogradu

Akciji Javnog medijskog Servisa Srbije i Savetovališta protiv nasilja „Gradimo Sigurnu kuću“, pridužila se i produkcijska kuća „Košutnjak film“.

Ova produkcijska kuća, specijalizovana za prozvodnju filma i tv programa, svrstava se u red najuglednijih u svom domenu .

Rezultati višegodišnje saradnje sa RTS-om su projekti koji su postavili nove rekorde gledanosti u regionu ali su i uticali na kreiranje nove vizije medijske slike u Srbiji: televizijske serije "Ranjeni orao", „Bela lađa", "Ono naše što nekad bejaše", "Greh njene majke" i filmovi "Kneževina Srbija", „Gde cveta limun žut", "Kraljevina Srbija"...

Donacijom za izgradnju Sigurne kuće u Beogradu i priključivanjem našoj akciji, produkcijska kuća „Košutnjak film" pokazala je da se radi o kolektivu koji, osim vrhunskih filmskih i televizijskih projekata poseduje i izuzetan stepen korporativne filantropije i društvene odgovornosti.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи