Čarolija se nastavlja

Nini Radojičić završetak ovogodišnjeg izbora za „Pesmu Evrovizije“ nije doneo kraj čarolije niti saradnje sa Radio-televizijom Srbije. Mlada zvezda srpske muzičke scene nove čarobne pesme snimaće za PGP RTS.

Ambiciozna studentkinja, simpatična devojka iz susedstva, ali i nova zvezda srpske muzičke scene i posle takmičenja za „Pesmu Evrovizije" nastavlja saradnju sa Radio-televizijom Srbije.

Utisci iz Diseldorfa i nastupa pred 120 miliona gledalaca još se nisu slegli, a Nina Radojičić ne gubi vreme i samouvereno ide ka zacrtanim ciljevima.

Jedan od najvažnijih koraka mlade pevačice je, svakako, ugovor sa izdavačkom kućom PGP RTS.

„Mlada sam, imam vremena, dobru organizaciju, mislim da je sve moguće. I da ukomponujem studije i zajedno sa tim i učenje. Verujem da to meni neće biti problem jer volim sve i volim da budem zauzeta", rekla je Nina. 

„Talentovana i mlada pevačica, koju je Srbija izabrala da nas predstavlja na Evroviziji, a RTS joj obezbedio sve uslove da zbilja i postane prava medijska i muzička zvezda, od sada je deo tima naše medijske kuće", otkrila je izvršna direktorka „Pesme Evrovizije Srbije" Duška Vučinić-Lučić.

Prema njenim rečima, sklapanjem ugovora sa kućom PGP RTS, muzička karijera mlade pevačice unaprediće se na pravi način.

„Ovaj događaj smo organizovali upravo da podelimo tu značajnu informaciju sa publikom koja je ova četiri meseca neprestano pratila i podržavala Ninu Radojičić", rekla je Duška Vučinić-Lučić, na početku prijema na terasi zgrade RTS-a.

Reč je svečanom prijemu „Čarolija se nastavlja", koji je Radio-televizija Srbije priredila za novinare domaćih medija i ranije predstavnike naše zemlje na takmičenju „Pesma Evrovizije".

Među gostima su bile i mnoge ličnosti kulturnog i javnog života Beograda, a domaćica prijema bila je, naravno, Nina.

Nekadašnji predstavnik Srbije na izboru za „Pesmu Evrovizije", Marko Kon očekuje da će mlada pevačica postići veliki uspeh.

„Nini želim sve najbolje. Mislim da ona to svojim fenomenalnim pevačkim iskustvom s obzirom na malo godina koliko ima, ne da zaslužuje, nego bilo šta drugo očekivati bi bilo nenormalno", šaljivo je objasnio Kon.

Muzičar Milan Nikolić, koji je takođe branio boje Srbije na najvećem evropskom muzičkom takmičenju, istakao je Ninine fenomenalne glasovne sposobnosti.

„Ona je imala tu sreću, ali i nesreću da njen prvi javni nastup bude na 'Eurosongu', što je izuzetno dobro, ali i mač sa dve oštrice jer šta posle toga", naglasio je Nikolić.

Jedna od tek nekoliko kompozitora koji su doputovali na takmičenje u Diseldorfu da bi podržali svoje predstavnike bila je Kristina Kovač.

Autorka pesme Čaroban bila je sprečena da dođe na večerašnju svečanost, ali su je zamenili sestra Aleksandra i otac Kornelije, kompozitori dve preostale numere koje su bile u trci za srpskog predstavnika na ovogodišnjem izboru za „Pesmu Evrovizije".

Čarolija se nastavlja
broj komentara 3 pošalji komentar
(utorak, 18. okt 2011, 17:09) - anonymous [neregistrovani]

beovizija

Vratite Beoviziju! Smatram da smo imali kvalitetnije pesme dok smo ih birali na 'Beoviziji', s toga bi bilo bolje da se nas predstavnik ponovo bira na tom festivalu.

(sreda, 08. jun 2011, 11:00) - anonymous [neregistrovani]

Pozdravljam

Naravno da cestitam njoj na rezultatu. Mi smo zemlja koja treba da bude odusevljena ako se neko od nasih bilo gde plasira medju 5 u EU, ali brate devojcica i skromno peva i skromno izgleda. Ovo drugo i nije vazno, ali opasuljite se malo. Sad kao saradjuje sa PGP-om pa je nesto extra. Kakav san, kakvi bakraci. Uci devojcice skolu i mani se tih estradnih budalastina.

(sreda, 08. jun 2011, 00:01) - anonymous [neregistrovani]

Carobna Nina

Nina je kod clanova zirija u finalu bila 8 kod publike 13 sto je rezultiralo 14 mestom sa 85 poena. Milan Stankovic koji je imao ogromnu podsku dijaspore za razliku od Nine je bio 21 kod zirija i 10 kod publike sto je rezultiralo 13 mestom sa 72 poena. Bas me interesuje da na kojem bi mestu zavrsila NIna da je imala podsku dijaspore kao Zeljko, Marija, Jelena , Milan