Уприродисе

Са почетком Нове године, Редакција школског програма почиње емитовање три нове игране серије. У програмском блоку под називом Уз нас се расте емитоваће се серије Уприродисе, Књижевно блокче и Може и другачије.

Дечији телевизијски серијал "Уприродисе" се кроз вршњачку и инклузивну едукацију бави представљањем и упознавањем са основним појмовима из области животне средине и екологије, подизањем нивоа еколошке свести са циљем пружања основних смерница деци и родитељима за понашање које доприноси заштити и унапређењу животне средине.

Дечији телевизијски серијал "Уприродисе" прати авантуре једне необичне девојчице Сунчице. Необичне јер она разуме језик свих бића са којима се у својим авантурама сусреће. Од дрвећа и птица до каменчића и чудних шумских створења. Пратећи Сунчицине догодовштине најмлађи гледаоци ће бити у прилици да заједно са њом и са њеним многобројним пријатељима попут шумске сове Душанке, Шумивоја, Брзометлице Чистић, Здравка Дрена и многих других стекну значајна знања о природи, биљном и животињском свету у њој и како да се према њима односе.

 

број коментара 0 Пошаљи коментар