Гост

Нова емисија Милана Поповића и екипе која је пет година радила серијал "Задња кућа, Србија" зове се "Гост" и биће авантура о српском туризму. Емитоваће се петком у 18.25, на Првом програму РТС-а, и то од 29. јула.

Аутор води обичне људе да упознају српске дестинације, па ћете видети како ће Србију на четвородневном путовању доживети један малинар из села код Владичиног Хана и песникиња из Врања или екипа састављена од пензионера, студенткиње теологије и туристичке техничарке која ради и као конобарица. Занимљива ће бити авантура једног педесетогодишњег диригента, малолетног саксофонисте, рокерке и репера који пева о селима. Све звучи необично, али је такав и српски туризам.

У емисији "Гост" видећете шта Србија има да понуди, шта нема и шта би могла да унапреди и прода страним и домаћим гостима. Радња прве и друге емисије дешава се на дестинацијама Сребрно језеро, Голубац, Пожаревац, Кучево, Смедерево. Већ на следећем путовању гледаћете авантуре из Јагодине, Параћина, Деспотовца, Свилајнца и Велике Плане. Онда следе Шумадија, па Бачка, мало југа Србије и још по неко изненађење.

Екипа РТС-а на челу са Миланом Поповићем имала је прилику да види и шта двоје пензионера из Франкфурта може да натера да купе кампер од 80 хиљада евра само да би обишли Балкан и Србију. Како стоје ствари у српским бањама, како на манифестацијама (биле оне добре или не), како Србију виде странци, а како домаћи туристи - све ћете то током године гледати у новој емисији РТС-а "Гост".

број коментара 3 Пошаљи коментар
(понедељак, 07. авг 2017, 19:01) - snz [нерегистровани]

muzika

Molim vas za info ko je pisao text i muziku za najavnu/odjavnu spicu ove emisije?

(недеља, 11. сеп 2016, 16:08) - Ненад [нерегистровани]

Фантстична емисија

Молим Вас да ли ћете објавити ове емисије на вашем сајту или вашем YouTube каналу.

(петак, 29. јул 2016, 19:08) - nikola [нерегистровани]

pohvala

Gospodine Milane,
Vasa emisija "gost" je ne samo fantasticna nego o krajnje potrebna. Srbija je divna ima sta turistima da pokaze, ali to ne radi.
Primedba je sto kratko traje i mora se prikazvati u udarnim vremenima. Snimajte maksimalno puno kadrova, a onda u saradnjisa dobrim reziserom doteraje u nesto sto se nece zaboraviti.
Hvala Vam.